"Durf los te laten en het nieuwe toe te laten!

(C.Camertijn 2018)

Hallo, Ik ben Cathy Camertijn, inspirator, vlogger, mentor en teacher van LEFNow. In wat volgt zal je mij wat beter leren kennen.

Mijn missie is om mensen te inspireren en te trainen om op een creatieve manier tot zelfkracht te komen en te ondernemen vanuit flow en vertrouwen. Groei zo naar een Feniks versie van jezelf d.w.z. een nieuwe versie (niet een grotere van wat nu is).

Ik, Cathy Camertijn, sta als mens voor commitment, discretie en diepgang. Wanneer je kiest om met mij samen te werken dan kan je je verwachten aan originaliteit, expertise en nodig ik je uit om uit de comfortzone te komen. Ik doe dit als public speaker, carriere coach voor zelfstandigen en stilte faciliator. Ik heb hier mijn persoonlijk manifest ingesproken. Hier wil ik voor strijden en tegen strijden. Dank om deze even te beluisteren alvorens je verder gaat.

LEFNow staat voor MYSTIEK EN KRACHT (kleur zwart van mijn logo), CREATIVITEIT (kleur geel) en VERTROUWEN (kleur blauw). "Zelfkracht" staat voor overgave aan je zielspad. Ik help je de stap te zetten van "zelf-lijderschap naar Zelfkracht" (de spelling is bewust gekozen). "Creativiteit" zit vooral in mijn manier van werken en invalshoeken die ik gebruik bijvoorbeeld werken aan je UNIQUE WHY PROPOSITION. "Vertrouwen" heeft de maken met het leren vertrouwen en horen van de stem van je ziel, ongeacht wat anderen zeggen of denken. Leer vertrouwen op de flow van het leven en kom los van het ego en controle. Vind je eigen groeitempo.

Op 27 jan 2018 heb ik het 3 jarig bestaan van LEFNow in stijl gevierd. Om hier te geraken heb ik een hele weg afgelegd. Exact 3 jaar hiervoor ben ik gestart aan mijn eigen droom namelijk zelfstandige worden. Ik had ondertussen 15 jaar werkervaring en na een collectief ontslag was het hoog tijd om aan een eigen droom te beginnen. Een eerste zware tol heb ik vrij snel moeten betalen en dat was een echtscheiding! De combinatie van een startende en dus zoekende zelfstandige, jonge mama van een dochter van 1,5 jaar, een nomadisch bestaan te kennen door de verschillende verhuizen en financiële druk, maakte van deze opstartjaren, extra zware jaren. Ondanks deze context heb ik met LEFNow veel ondernemers bij elkaar gebracht oa via mijn eigen seminars, de FUCK UP Nights en workshops "Ontwerp je dromen" en andere. Ik had veel gegeven maar de doorstart was er nog niet. Eind 2016 kwam hier versnelling in. Een nieuwe fase zou starten, een eigen droom die ik 3 jaar eerder had uitgeschreven, werd plots realiteit. Ik zou mij eindelijk opnieuw kunnen settelen en dit in een ongelooflijke mooie villa, dewelke ik gekocht had met een andere alleenstaande mama met een dochter. Ik had een circulair economisch verdienmodel bedacht zodat wonen, werken en passief inkomen, op 1 plek zou kunnen plaatsvinden en deze irreële droom betaalbaar zou zijn. Ik kon mezelf en mijn dochter een nieuwe start geven. Maar na 6 maand viel mijn droom in het water. In de zomer van 2017 werd mij op een niet mis te verstane manier duidelijk gemaakt dat ons huis, mijn huis niet meer was, ons bedrijf gedaan was en mijn werk, mijn werk niet meer was. Op een bepaald moment ben ik moeten vertrekken uit mijn eigen huis. Ik voelde mij als een dakloze in het niets, met niets: "geen inkomen, geen toekomst en geen huis".

Dit bleek achteraf de mooiste cadeau te zijn die ik mezelf en mijn dochter heb gegeven. Want door hierin te durven staan, ben ik puur geworden, ben ik vrij geworden. Ik ben durven sterven. In vertrouwen laat ik het leven tot mij komen. Ik heb alles weggedaan wat mij klein hield en alles ontvangen wat me groot maakt. Mijn denken was veranderd, nieuwe patronen ben ik beginnen zien, heel intense emoties beginnen voelen en losgekomen van oude emoties. Ook al sta ik er alleen voor, al snel voelde ik de steun van het universum. Zo botste ik op een woonopportuniteit die mijn meest gedurfde dromen overstijgt, ik kwam projecten tegen waarvan ik het bestaan niet wist. Mijn zielenpad liet zich beetje bij beetje zien. Ik onderneem nog meer vanuit mijn ziel en met meer kracht (niet macht). 

Het gevolg als zelfstandige is dat ook je bedrijf mee veranderd. Ik laat het meegroeien met wat er op mijn pad komt en maak groter wat hiervoor kleiner dan nodig was. De zaadjes zitten in een krachtige en zuivere bodem, ik laat ze groeien en bloeien. Net zoals ik jou wil laten groeien bloeien en jou die vrijheid gun waarin het heerlijk vertoeven is maar waarvoor je bereid moet zijn om veel of alles op te geven en het 'niets' te omarmen. Stilte, durven sterven, zelfliefde en humor, zijn enkele van mijn reddingsboeien geweest.

Als alleenstaande trotse ondernemende mama wil ik een voorbeeld zijn voor mijn dochter: "Ga 100% voor het leven, verken opportuniteiten, smijt je, durf te falen maar zorg eerst voor jezelf. Niet alles gaat lukken maar je neemt wel altijd iets mee. Je hebt respect voor je eigenwaarde en respect voor de ander. Niemand kan jou iets aandoen wat je jezelf niet aandoet. Wees mild en vergeef."

Wil je graag meer weten over mijn beroepsverleden en opleidingen die ik gevolgd heb, dan nodig ik je uit mijn LinkedIn profiel even doornemen.

"Het leven is zoals een vis: "Altijd in beweging en kan niet verdrinken!"

Cathy Camertijn

Jouw droomversneller

Ik heb een vraag voor je Cathy

 

 

 

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus
top
Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>
Spring naar toolbar