Lefnow

"BELIEVE in your dreams and go for it!

(C.Camertijn 2017)

Hallo, Ik ben Cathy Camertijn, inspirator van LEFNow. In wat volgt, zal je mij wat beter leren kennen.

Wat mij drijft is enerzijds mensen bij elkaar brengen en kwetsbare verhalen delen. De voorbije twee jaar rond faalervaringen als ondernemer. Vanaf 2018 ligt de focus op de wederopstanding als een feniks na een tegenslag. Anderzijds vind ik het hartverwarmend wanneer iemand werkelijk voor zijn droom kiest. Deze te zien groeien en gelukkiger te zien worden. Tot slot kick ik op het gevoel om samen op zoek te gaan naar jouw eigen project om in de wereld te zetten. Die puzzel in elkaar steken geeft een boost. 

Wat mij fascineert is de toekomst. Hoe evolueren wij als mens en maatschappij? Lynda Gratton was voor mij de start om bezig te zijn met de maatschappij. Ik heb een zeer grote interesse in wat er allemaal beweegt, gaat veranderen en vooral hoe we hierop kunnen anticiperen. In een persoonlijke blog ga ik dieper in op hoe Richard Branson mij geïnspireerd heeft tijdens ons gesprek.

Op spiritueel vlak zit ik zelf al een tijdje in mijn eigen transformatie en boeit het mij mateloos om te voelen wat er allemaal gebeurt. Spontaan help ik ontwakende mensen om mij heen door de groeiverwarring te geraken. Als persoon duik ik graag in de mystiek en ik heb me dan ook verdiept in bv. de numerologie om van hieruit persoonlijkheidsanalyses te doen (van individuen of duo-ondernemers).

Mijn WHY: Ik ben altijd een pionier geweest. Voorbeelden hiervan zijn de loopbaanbegeleiding bij VDAB, de lokale werkwinkels, de jongste voorzitter van VOV, eigen functies creëren, en toch belandde ik in 2011 in een eigen "bore-out".  Gedurende jaren ben ik de vrouw geweest van een partner in burn-out, heb ik een leertraject als zelfstandige consultant afgelegd om nadien als werknemer een faillissement te beleven tijdens mijn recente moederschap. In januari 2015 besloot ik dat het genoeg was en ben ik voor mijn eigen droom gegaan. Dit is niet zonder horten en stoten gegaan. Opstarten met een onverwachte scheiding, werken onder hoge financiële druk, heel hard in de modus zitten van "ik wil alles alleen doen" en "bewijzen" dat ik het kan. Achteraf gezien handelde ik niet vanuit mijn spontane zelve. Eens falen kwam geregeld voor. Maar opgeven NOOIT. Ondernemen is mijn weg! 

Ik heb heel wat moeten opgeven (relaties, persoonlijk comfort, en in 2017 nog mijn grote zielsproject, zie volgende paragraaf). Onderweg ben ik supporters, maar ook verschillende dreampushers (mensen die je dromen willen ontnemen via welke weg dan ook) tegen gekomen. Dankzij deze existentiële groeiperiode heb ik zowel mijn ego als wat anderen van mij denken, kunnen loslaten. Waar ik op uitkwam was my inner "CREATIVE FREEDOM!".

Als alleenstaande trotse ondernemende mama wil ik een voorbeeld zijn voor mijn dochter namelijk dat je altijd 100% voor het leven moet gaan, opportuniteiten aanneemt, je smijt en er altijd iets van overblijft. Je hebt respect voor je eigenwaarde en respect voor de ander. Met praten kom je ergens, met zwijgen kom je nergens.

Mijn missie is om mensen te inspireren en te trainen op persoonlijk en financieel vlak zodat ze het GELOOF hebben om hun ondernemersdroom verder uit te werken en hierin te groeien naar een grote Feniks versie van zichzelf.

Mijn droom voor LEFNow is dat ik tegen 2025 1 miljoen mensen heb geïnspireerd, 3 boeken heb geschreven, nationaal en internationaal actief ben met een team van LEFNow coaches, een fonds opgericht heb om de dromen te realiseren en een woonsysteem heb gecreëerd voor alleenstaande moeders met kinderen gekoppeld aan persoonlijke ontwikkeling (project Mortsel en Ondernemersnest 2016-2017). Ik draag m.a.w mijn steentje bij aan een wereld waarin mensen opnieuw durven dromen, kunnen dromen en financieel in staat zijn deze te realiseren. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar wel daar waar ik moet zijn.

"I walk my dreams and help to walk yours!"

Cathy Camertijn

Jouw droomversneller

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus
top
Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>