"Durf los te laten en het nieuwe toe te laten!

(C.Camertijn 2018)

Hallo, Ik ben Cathy Camertijn, een intuïtieve ondernemer die de status quo uitdaagt. Ik voel me het best in volgende rollen: inspirator, vlogger, bewustmaker en lesgever. In wat volgt zal je mij wat beter leren kennen.

Mijn missie is om een stillere wereld te creëren waarin mensen bewust in het leven staan, er minder conflicten zijn en iedereen vanuit zijn potentieel kan bijdragen aan een verbonden wereld.

Mijn bescheiden bijdrage naar jou toe is dat ik je als zelfstandige help bij het creëren van meer rust, bewust leiderschap leer opnemen en een betere persoonlijke financiële organisatie leer opzetten om je persoonlijke levensdromen te helpen realiseren.

Ik, Cathy Camertijn, sta als mens voor commitmentdiscretie en diepgang. Wanneer je kiest om met mij samen te werken dan kan je je verwachten aan originaliteit, expertise en nodig ik je uit om uit de comfortzone te komen. Ik heb hier mijn persoonlijk manifest ingesproken. Dank om deze even te beluisteren alvorens je verder gaat.

 

LEFNow staat voor MYSTIEK EN KRACHT (kleur zwart van mijn logo), CREATIVITEIT (kleur geel) en VERTROUWEN (kleur blauw). De VIS in mijn logo staat voor het vinden van jouw strategie om je eigen doel te bereiken en is toevallig ook mijn horoscoop (daarover later meer).

Op 27 jan 2018 heb ik het 3 jarig bestaan van LEFNow in stijl gevierd. Om hier te geraken heb ik een hele weg afgelegd. Toen ik opstarte had ik 15 jaar werkervaring binnen de overheid en privé. Na een collectief ontslag was het hoog tijd om aan mijn eigen droom te beginnen. Een eerste zware tol heb ik vrij snel moeten betalen en dat was een echtscheiding! Los van de ontgoocheling als mens, was de financiële druk nu dubbel zo hoog. De eerste 2 jaren als ondernemer ben je aan het zoeken, aftasten en zelf aan het groeien in deze totaal nieuwe wereld. Ik voerde de acties van mijn businessplan naar best vermogen uit, volgde zelf coachings en trainingen om het ondernemen onder de knie te krijgen. Ik werkte 7/7 en 16 uur per dag. Tot ik doorhad dat dit niet de juiste weg was. Eind 2016 kwam er een kans om opnieuw terug te beginnen leven en mijn dromen hierin te realiseren. Een tweede bedrijf werd opgericht en een nieuwe woonst werd ingericht. Co-housing en co-working hoe fijn zou dit zijn? Jammer genoeg maar voor enkele maanden. In de zomer van 2017 verdween mijn werkplek en privé leven plots uit mijn bestaan. Ik stond op straat. Als zelfstandige moest ik zwaar schakelen om te blijven staan en de juiste reset te doen voor een nieuw toekomstig bestaan. Een moeilijk moment uit mijn bestaan. MAAR wel een die me bracht tot mijn kern en vanwaaruit ik elke dag opnieuw aan mijn vrijheid werken kon. Ik heb alles wat met status en ego te maken heeft los gelaten om te komen tot datgene waar mijn hart blij van wordt en waarmee ik een bijdrage wil leveren aan deze transformerende wereld.

Ik onderneem vanuit verwondering, intuïtie en mijn eigen flow. Stilte, durven sterven, zelfliefde en humor, zijn enkele van mijn reddingsboeien geweest. Ondertussen vormen mijn eigen dromen opnieuw het kompas van mijn bestaan.

Als alleenstaande trotse ondernemende mama wil ik een voorbeeld zijn voor mijn dochter: "Ga 100% voor het leven, verken opportuniteiten, smijt je, durf te falen maar zorg eerst voor jezelf. Niet alles gaat lukken maar je neemt wel altijd iets mee. Je hebt respect voor je eigenwaarde en respect voor de ander. Niemand kan jou iets aandoen wat je jezelf niet aandoet. Wees mild en vergeef."

 

Mijn aanbod is de som van al mijn ervaringen als ambtenaar, werknemer, zelfstandige, bewustwordend individu die elke dag het leven beleefd en het beste van zichzelf geeft. 

 

DESKUNDIG: Ik ben een erkende loopbaanbegeleider met meer dan 4 jaar ervaring (15 jaar geleden heb ik deze opgestart, lesgegeven in postgraduaat loopbaanbegeleiding voor 3 jaar, heb verschillende opleidingen gevolgd rond Appreciative Inquiry, MBTI, ENTRE-SPIEGEL, Straightline Coaching, Public Speaking, Theatertherapie, Budgetcoaching, Accessbars, Numerologie, Business Model Canvas e.a

 

Wil je graag meer weten over mijn beroepsverleden en projecten die ik doe, dan nodig ik je uit mijn LinkedIn profiel even door te nemen.

"Het leven is zoals een vis: "Altijd in beweging en kan niet verdrinken!"

Cathy Camertijn

Jouw Stiltefluisteraar

Ik heb een vraag voor je Cathy

 

 

 

 

 

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>