Feniks-coaching

Ik noem mezelf een "FENIKS-coach". Ik zet je in transformatie, ben een klankbord, een sparringspartner, inspirator en een rots in woelige tijden. Ik daag je uit om het beste van jezelf te geven en zal je blinde vlekken zichtbaar maken. Bij mij val je niet stil en ontdek je de Feniks-versie van jezelf!

Ik werk op maat dat wil zeggen ik integreer die stukken waar jij rond wilt werken bijv. wat is mijn droom/doel eigenlijk, wie moet ik zijn om door deze crisis te gaan, hoe kan ik groeien als mens en bedrijf, hoe krijg ik opnieuw controle en neem ik verantwoordelijkheid voor de huidige en toekomstige resultaten in mijn leven, ... Wij gaan samen 3 maand intensief op  FENIKS-trektocht!

Als coach ben ik pragmatisch, direct en confronterend, snel redenerend, waardengedreven, invoelend en creatief. Spreekt dit profiel je aan? Dan maak ik graag met je kennis.

Voor wie:

  1. er staat veel op het spel en er is DRINGEND ACTIE gewenst
  2. ACTIE is dat wat je zou moeten doen maar alleen draai je er rond
  3. iemand die kiest om NU werkelijk voor dé verandering te kiezen en zijn verantwoordelijkheid hierin wil nemen
  4. zie jezelf twee jaar verder in de toekomst? Daar wil je niet staan!
  5. tijd om jezelf heruit te vinden en je eigen Feniks te worden
  6. je wil los van je ego komen en loskomen wat anderen van je denken
  7. voor jou?

Contacteer mij voor een kennismakingsskype:  SKYPE mij

 

Cathy Camertijn

Droomversneller: Ik commit op je zaak en maak van jouw de Feniks om deze te runnen!

Reserveer hier je plek voor de individuele Feniks-coaching:

Tijd: 3 maanden

Praktisch: wekelijks skypen en tussentijdse opdrachten en video's

Resultaat: jij bent geworden wie je moet zijn om je resultaten te halen en je doelen te realiseren

Ik doe wel eerst een intake om te zien of je werkelijk de ambitie hebt om voor je eigen Feniks* te gaan.

werken

 

 

Resultaat Booster

 

 

 

 

 

 

*Feniks, is een oude vuur vogel en staat voor opstanding en wedergeboorte

 

 

 

 

 

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
document.write(""); <77435577>