Feniks Talks

Maak kennis met het nieuwe Talk-concept van LEFNow!

De focus is :

  1. Realiseer je ondernemersdroom

  2. Leer van een moeilijke moment 

  3. Ontdek technieken om hier snel door te gaan en als Feniks te herrijzen

Nieuw aan het concept is dat je van mij eerst een half uur een powershot krijgt waarin ik je ga meenemen in onze eigen wereld van de “EXCUSES“. Ik vertel je op een bruisende verhalende manier hoe excuses ons parten spelen om niet te doen wat we willen doen en niet vooruit te gaan zoals we zouden willen vooruitgaan. Uit het leven gegrepen van mezelf, mijn familie en andere verrassende en ludieke verhalen.

Nieuw is eveneens dat de Feniks-Talks altijd op locatie zijn bij een ondernemer ter plekke. Deze ondernemer wordt dan door mij geinteviewd en vertelt zijn of haar ondernemersverhaal. Pittige vragen ga ik stellen, leerrijke antwoorden zullen komen.

Avond verloop:

  1. Onthaal
  2. Powershot: “Wat is jouw excuus?”
  3. Interview met de gastondernemer
  4. Start Up Challenge ontrafelen
  5. Actie van een van de sponsors
  6. Netwerken

De volgende Feniks-Talks Avond gaat door op 26 maart bij O&O interieur te Schelle: thema “Ondernemen door overname!”

Laat 2018 het jaar zijn waar jij voor je ondernemersdroom kiest of blijft kiezen maar vanuit een Feniks versie van jezelf.

Omdat het binnenkort valentijn is geven we een mooi kado weg namelijk 2 inschrijven voor de prijs van 1!! Bring your friend of businesspartner…

Voor ik het vergeet: De onderneemster nu is Henk Wackenier, de ondernemer die de zaak heeft OVERGENOMEN . En ja, nadien schenkt hij een glaasje.

Welkom and I am ready to fly, you to?

Cathy Camertijn & Oscar Guti

Feniks-Talks team

 

Schrijf je hier in:  Inschrijven 26 maart

Volg de events via facebook

[facebook_follow url=”https://www.facebook.com/fenikstalks/” width=”” height=”” color=”light” layout=”standard” faces=”false”]

 

Maak kennis met de organisatoren* in blooper style

*Cathy Camertijn en Oscar Guti organiseren al twee jaar in Antwerpen ondernemersavonden (Fuck Up Nights, Durf te falen Salongs) met als doel om het taboe rondom falen te doorbreken. Wij geloven in storytelling, sharing en netwerken op een andere manier. De kracht van kwetsbare krachtige verhalen is gigantisch en maakt het ondernemen echter dan ooit. De serieuze versie van deze video kan je hier bekijken.

Sponsors zijn:

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>