Speak-2-Succeed

LEFNow organiseert “Speak-2-Succeed” training.

cathysprekenHerken je deze situaties

 • Ik wil mij positioneren als expert ?
 • Ik heb een boek en hoe vertel ik authentiek mijn verhaal hierrond?
 • Ik mis structuur in mijn presentatie?
 • Ik vertel de inhoud en krijg moeilijk contact met mijn publiek?
 • Ik wil mensen engageren in één van mijn projecten, (fondsen, lidmaatschap,…)

 

 

Voor wie

 1. Als ondernemer wil je je bedrijf op een andere en sterke manier presenteren
 2. Als consultant wil je je op een authentieke manier presenteren door een goede koppeling tussen inhoud en wie je bent
 3. Als mens met een missie wil je jouw verhaal in de wereld zetten

Aanbod

 1. Individuele coaching rond hoe sterk starten met je presentatie, jezelf positioneren als expert en technieken om je publiek rond je vingers te winden. We beantwoorden drie vragen: "Waarom luisteren naar dit? Waarom nu? en Waarom luisteren naar jou?"
 2. Open aanbod: in het voorjaar wordt er een nieuwe tweedaagse gepland

Resultaat na de begeleiding

 • Ik heb een structuur om eender welke presentatie te doen
 • Ik kan op een pakkende manier mijn verhaal brengen
 • Ik heb  meer zelfvertrouwen in het presenteren
 • Ik realiseer meer connectie met het publiek door een krachtige start en sterke positie als experts

Waarom kiezen voor mij 

Al jaren hou ik ervan om voor groepen te spreken. Het daagt me uit en doet me groeien. Vorig jaar heb ik ervoor gekozen om mijn competenties op een hoger niveau te tillen en ben ik training gaan volgen bij Andy Harrington in Londen. Een top internationale spreker die samen met Tony Robbins, Richard Branson en andere grootmeesters het podium deelt. Ik wilde weten hoe en wat hij deed. Zijn aanpak is fantastisch! Deze unieke kennis en skills deel ik hier nu met jou. Benieuwd?

 

 

 

IMG_20151031_174841

De eerste gecertificeerden van Speak2Succeed.

Hun verhaal is nooit meer hetzelfde!

Wil jij dit ook?

Neem contact op met mij

info@lefnow.com

 

"De coaching en persoonlijke feedback, was echt heel nuttig. Ise"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
document.write(""); <77435577>