Waarom je bij LEFNow met virtuele munten kunt betalen?

Ben jij een trendzetter, trend creëerder, trendvolger, trendbreker of …,

6 jaar geleden las ik het boek van Lynda Gratton the future of work. Dat heeft volledig mijn interesse gewekt hoe de toekomst gaat evolueren. Hoe het werk gaat veranderen, hoe onze vrijetijd gaat veranderen, hoe onze dagelijkse handelingen er gaan uitzien enzo. De wereld verandert dat is een zekerheid. Hoe kan IK hier PRO-actief naar handelen? Zo raakte ik enorm geboeid door nieuwe netwerk organisatie structuren, alternatieve betaalsystemen (gaande van Letsy tot QR-codes), persoonlijke ontwikkeling pur sang ed.

Op het moment dat ik mijn eigen zaak startte zette ik in op volgende waarden: anders dan anders, authentiek, trendzettend. Ik daag mijn aanpak hier dagelijks op uit. Dit brengt mij bij mijn persoonlijke ontmoeting met Richard Branson op 1 september 2014 waar ik hem de vraag stelde: “Why did you start the spaceproject?” Zijn antwoord was: “To be the first!” Ergens is dit ook mijn ondernemersinstelling daarom heb ik bijv. mijn website gekoppeld aan een webshop waarop mijn coachings, evenementen, trainingen en anderen aangekocht kunnen worden. Daarom richt ik mij niet enkel op coaching, maar ook inspiratie en verbinden bijv. de Fuck Up Nights, Feniks-Talks ed

Ik geloof in de toekomst van virtuele munten en de achterliggende blockchain technologie (Als je geen idee hebt wat dit is, bekijk dan even dit filmpje). Niet omdat Richard Branson en Bill Gates hier believers van zijn maar omdat het een gezonde en noodzakelijke disruptieve technologie is die onze onafhankelijkheid, flexibiliteit en snelheid ondersteunt. Het zal ons wereldbeeld danig veranderen. Denk aan de opkomst van elektriciteit, de auto, de smartphone, … maar dan alle sterke innovaties in één. Bitcoins en andere virtuele munten vinden stilletjes aan de weg naar de ondernemer in de straat. Ik ben er één van.

Mijn vraag aan jou: Ben je bezig met de algemene veranderingen in de wereld? Wat is je basis overtuiging mbt pensioenen, autonomie, vrijheid, financiën, persoonlijke groei? Heb je het gevoel dat hoe langer hoe meer de controle van je wordt afgenomen? Mogelijks is het tijd om eens na te denken hoe je die controle bij jezelf terug kan vergroten?

Vanuit LEFNow begeleid ik je om ondernemer van je eigen leven te worden ofwel door individuele coaching ofwel via Masterclassen. Vraag hier je skype kennismakingsgesprek aan en stel me je vraag.

Cathy Camertijn

Jouw Droomversneller

0 responses on "Waarom je bij LEFNow met virtuele munten kunt betalen?"

Leave a Message

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>