Bereken je levendroom!

 65,00

Mogelijks blok je je eigen dromen en wensen af omdat je denkt dat ze niet haalbaar zijn, ze te duur zijn enzo. Maar niets is minder waar.

In deze 3 uur ga ik samen met jou en max 5 anderen door enkele basisprincipes om je droom of droomleven te gaan vertalen naar facts en figures. Het is pas als je een concreet getal ziet dat je enerzijds kan beslissen welke acties je wilt nemen en welke mogelijke strategie je kan volgen om deze te realiseren.

Deze workshop wordt om de 6 weken georganiseerd.

Categorie:

Productbeschrijving

Al snel blok je je eigen dromen en wensen af omdat je denkt dat ze niet haalbaar zijn, ze te duur zijn enzo. Maar niets is minder waar.

In deze workshop zoemen we in op 1 van de 8 stappen om je dromen te realiseren nl de M (money) van mijn DREAMING-Model.

In deze 3 uur ga ik samen met jou en max 5 anderen door enkele basisprincipes om je droom of droomleven te gaan vertalen naar facts en figures. Het is pas als je een concreet getal ziet dat je enerzijds kan beslissen welke acties je wilt nemen en welke mogelijke strategie je kan volgen.

Je krijgt:

  1. inzicht in de realiteit van je droom
  2. template om mee aan de slag te gaan
  3. tips en tricks om meer controle over je kosten te krijgen en te besparen (ook relevant voor je gezins- en ondernemersbudget)
  4. boost om werkelijk te kiezen voor je droom

Praktisch:

Schrijf je in op één van de volgende data:

 

Lokatie: Hemiksem

Mee te nemen: je droom intakeformulier (deze zal je ontvangen na inschrijving en dient als voorbereiding om snel van start te kunnen gaan) en je pc (zo kan je rechtstreeks met de template aan de slag gaan)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bereken je levendroom!” te beoordelen
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus
top
Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>