Lefnow

Feniks-Talks

 20,00

Maak kennis met het nieuwe Talk-concept van LEFNow!

Eerste editie op 15 jan 2018!!!

Categorie: Tags: , ,

Productbeschrijving

Maak kennis met het nieuwe Talk-concept van LEFNow!

De focus blijft:

  1. Realiseer je ondernemersdroom

  2. Leer van een moeilijk moment of momenten

  3. Ontdek technieken om hier snel door te gaan en als Feniks te herrijzen

Nieuw aan het concept is dat je van mij eerst een half uur een powershot krijgt waarin ik je ga meenemen in onze eigen wereld van onze “EXCUSES“. Ik vertel je op een bruisende verhalende manier hoe excuses ons parten spelen om niet te doen wat we willen doen en niet vooruit te gaan zoals we zouden willen vooruitgaan. Uit het leven gegrepen van mezelf, mijn familie en andere verrassende en ludieke verhalen.

Nieuw is eveneens dat de Feniks-Talks altijd op locatie zijn bij een ondernemer ter plekke. Deze ondernemer wordt dan door mij geinteviewd en vertelt zijn of haar ondernemersverhaal. Pittige vragen ga ik stellen, leerrijke antwoorden zullen komen.

Klaar voor de eerste Feniks-Talks Avond? En dat niet minder dan op 15 januari alias Bleu monday, de dag dat we onze nieuwjaarswensen beginnen te vergeten. Oeps!

Laat 2018 een knal jaar voor je zijn? Zie dan dat je deze eerste editie niet meest. Een krachtige start is al half gewonnen.

Omdat het morgen Sinter-Klaas is en bijna Kerstmis. Geven we tem 24 dec een mooie weggeef kado namelijk 2 inschrijven voor de prijs van 1!! Bring your friend of businesspartner…

Voor ik het vergeet: De onderneemster nu is Kaat Daans, van wijnhandel Gramolere te Lier. En ja, nadien schenkt ze een glaasje.

Welkom and I am ready to fly, you to?

Cathy Camertijn

Droomversneller

Sponsors zijn:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Feniks-Talks” te beoordelen
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus
top
Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>