Zet een krachtige samenwerking op

Stel jezelf de vraag als ondernemer: “Welke impact creëer ik bij een goede samenwerking? Wat kost een slechte samenwerking mij? Wat laat ik liggen door niet samen te werken?”

Je bent ondernemer, je hebt je eigen identiteit en je wil meerwaarde en impact hebben om deze maatschappij vooruit te brengen. Je hebt de keuze om dit alleen te doen of je krachten te bundelen en je ideale businesspartner te vinden. Echter dat is niet evident en vraagt kennis van jezelf en de ander.

Als ondernemerscoach heb ik een specifiek aanbod uitgewerkt naar het opzetten van sterke samenwerkingen. Ik zet enerzijds in op het neerzetten van een sterke eigen ondernemersidenteit, het ontdekken van je eigen archetype vanuit de numerologie en dan te linken aan het archetype van je toekomstige of huidige samenwerkende partner.

Ik doe dit vanuit individuele coaching. Hierbij bied ik een light produkt aan namelijk ontdek je eigen archetype en deze van je partner of een flow-traject waarin ik werkelijk ga coachen op eigen gedrag, acties die moeten genomen worden voor goede samenwerking ed en tot slot een superflow- traject waarin ik beide ondernemers coach gedurende hun samenwerking.

Meer info vind je hier:

  1. “Light analyse” van de archetypes obv numerologie (numerologie is een wetenschap van 1000den jaren oud die inzichten geeft in de basis dynamieken van de geconnecteerde mens en diens gedrag). Je krijgt inzicht in wie je nu bent en waartoe je gaat evolueren in de toekomst om optimaal geluk en voldoening te vinden in werk en elven
  2. “Flow coaching” van een van de ondernemers in het opzetten van een krachtige samenwerking obv numerologie en communicatie en conflicthantering
  3. “Super Flow coaching” is het coachen van de beide ondernemers in hun archetypes en onderlinge samenwerking, communicatie en conflicthantering

 

Daarnaast bied ik ook workshops aan (de eerst volgende is 20 en 27 okt!!) . We overlopen samen de archetypes, belangrijke valkuilen en sterktes leren ontdekken en hierop anticiperen in de verder uitbouw van je samenwerking. Wie ben ik? Wie is de ander? Wat zijn triggerpunten? Hoe communiceren onder stress? enzo

Tijd voor actie? Contacteer me

 

Videoreeks

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>