Aan het woord

 

 

Nood aan een authentieke BOOST?

Ik kom graag bij je spreken. Mensen inspireren, aanzetten tot nadenken, mijn actie-energie mee overdragen. Dat is wat je kan verwachten.

Over volgende topics kan je mij aanspreken:

  1. "Wat is jouw excuus?": een powermoment dat vol verhalen zit, inzichten en vooral datgene benoemt wat we liever niet horen maar wat nodig is om verder het pad van het ondernemend leven te bewandelen of voor dit pad te blijven kiezen (zie referentie onderaan).
  2. "Van FALLEN (contractie van falen en vallen) naar Feniks". Dit gaat over de leerlessen van de verschillende Fuck Up Nights, de Durf te falen Salons en mijn eigen ervaringen in mijn start- up jaren.  Leerlessen om na 3 jaar ondernemen je eigen Feniks te ontdekken.
  3. "Alleen sta je sterk, SAMEN sta je sterker!" Of niet? Maak kennis met 5 cruciale tips voor een goede samenwerking tussen ondernemers.

Voor wie:

  • events en bijeenkomsten voor startende en herstartende ondernemers en ondernemers in groei
  • events en bijeenkomsten voor vrouwelijke ondernemers nood aan een push

 

Stuur me een mail om een inspiratiesessie te bespreken info@lefnow.com

 

I walk my dreams and inspire to walk yours

Cathy Camertijn

Wie is Cathy

Cathy is zelf 3 jaar bezig en heeft al verschillende uitdagingen te verwerken gekregen. Om er enkele te noemen een echtscheiding, 5 verhuizen, de vereffening van een tweede bedrijf, financiële krapte enzo maar dankzij deze uitdagingen werd haar ondernemersambitie er alleen maar sterker door. De lessen deelt ze graag. Lees meer over haar in haar bio.

PS Cathy is een internationaal geschoolde spreekster door Andy Harrington en Nienke Van Bezoojen en lid van Global Woman Club. 

 

            Referenties

 

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>