Bewust leven en ondernemen

Onthaasten en balans: Je hebt nood om even stil te staan. Te onthaasten, te reflecteren. Ben ik waar ik moet zijn? Is mijn toekomst een kopie van mijn verleden? Wil ik een stuk van mij meer laten zien? Ik wil afstappen van mijn FOMO (fear of missing out).

Bewust leiderschap: Anderzijds kan je met een gevoel zitten dat het leven het van je overgenomen heeft. Je jezelf als het ware aan het heruitvinden bent. Je op zoek bent om op een andere manier naar een situatie te kijken om zo zelf te groeien. Jouw leven leiden en niet dat van een ander.

Financiële organisatie: Tot slot liggen de financiën wat overhoop en zijn ze met jouw op de loop. Nood aan een structuur die je dromen helpen realiseren?

 

Rond deze drie topics werk ik in mijn individuele coachingstrajecten. De trajecten kunnen gaan van 4 uur (dmv loopbaanbegeleiding) tem 21 uur (combi van manuele therapie, verdiepingsessies en individuele gesprekken en unieke bonussen). Afhankelijk van jouw tijd, vraag en budget komen we tot het ideale traject.

 

Ik bied heel bewust geen KMO-Portefeuille aan! Lees hier waarom alsook hoe toch iets heb uitgewerkt waardoor ik je van bij de start in je waarde zet en jij toch kan genieten van een mooie korting!

 

Maak een afspraak met mij. Ik luister naar je uitdagingen en werk mee de oplossing uit.

 

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>