De goudenkooi

elevating-the-futureDit weekend kwam ik een dame tegen die heel trots en fier was op haar 21 jarige zoon. Hij was vorig jaar vertrokken op wereldreis, hij heeft beslist zijn studies niet af te maken of althans te onderbreken. Uiteraard kwam er reactie van de omgeving maar hij heeft het LEF gehad om tegen de stroom in te gaan, zijn hart te volgen. Als beloning krijgt hij ervaringen, verhalen die van hem een groter mens maken! Bekijk de video hier.

De boodschap is niet dat iedereen op wereldreis moet maar wel de moment dat je voor jezelf een beeld hebt van iets wat je wilt doen, ervaren, realiseren, je het LEF opbouwt om te kiezen, de consequenties te dragen en er vervolgens van te genieten. Door dit te doen zal je voelen dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. Dat de spannende sprong beter meevalt dan je denkt maar alles begint met het hebben van zo’n een toekomst. Zelf ben ik ook geen 21 meer en dus zijn er wat extra verplichtingen bij gekomen denk aan een kind, je rol als zelfstandige tav klanten, …

Allemaal redenen om verder mijn onafhankelijk en droom te gaan realiseren.  Wat voor mij in die richting werkt, werkt voor andere omgekeerd en zijn juist redenen om niet te veranderen. Herkenbare uitspraken als: “ja maar we hebben een huis af te betalen, ja maar we hebben een kind, ja maar …” Excuses die je inzet om iets niet te doen. En vooral niet iets waar je in confrontatie komt met je angst. Een angst om te falen, angst om financieel niet rond te komen, angst voor de vrijheid, … Vele van de werknemers zitten in een goudenkooi. Ze is mooi maar is wel een kooi.

Welk leven zou je leiden moest je het goud hebben maar niet de kooi? Als je wist dat wat je wilt doen niet zou mislukken, welke keuze maak je dan? Als je echt gelooft dat alles goedkomt, welk oncomfortabel moment zou je dan kunnen overbruggen?

Ben je klaar om stil te staan bij je eigen toekomst? Het maakt niet uit of je werknemer bent, of al zelfstandige? Een heldere toekomst werkt voor elk. Vraag de gratis video’s aan hier.

Cathy Camertijn

Droomversneller

8 november 2016

0 responses on "De goudenkooi"

Leave a Message

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>