carrière coach zelfstandigen

Ook als zelfstandige word je geconfronteerd met carrière vraagstukken. En nu?

Herken je bijv. volgende vragen?

  1. Ik wil gaan voor mijn ondernemersdroom. Gaat dit mij lukken?
  2. Ik wil van bijberoep naar hoofdberoep gaan? Durf ik?
  3. Ik wil/moet een U-turn in mijn ondernemerschap maken. Welke en hoe?
  4. Ik voel me overwerkt en wil meer balans ervaren?
  5. Ik wil met iemand samen ondernemen? Wanneer? Hoe aanpakken?
  6. Ik heb nood aan een neutraal klankbord om mijn toekomst te bespreken?
videoreeks coaching via loopbaancheques voor zelfstandigen

Zijn deze vragen herkenbaar of heb je er andere? Als zelfstandige heb je recht op loopbaancheques, een Vlaamse Subsidiemaatregel: 4 uur voor slechts 40 euro!

Wil je een vrijblijvende intake over wat deze carrière coaching voor jou kan betekenen? Mail dan naar info@loopbaanboost.be of bel naar 0494/046 056 voor een afspraak.

Als “gespecialiseerde carrière-coach voor zelfstandigen” richt ik mij graag tot mensen die al actief zelfstandige zijn of zij die het willen worden. Ik werk aan je unieke identiteit als zelfstandige, je ondernemerscompetenties, je kernwaarden, je balans werk-privé. Ik werk met gerichte instrumenten op maat van de zelfstandige. Meer info over wie ik ben kan je bekijken of deze video.
Mijn aanpak is bevragend, waarderend, creatief, concreet en aangepast aan wat jij nodig hebt om keuzes te kunnen maken en te groeien als mens en zelfstandige. Ik ben zelf al meer dan 4 jaar loopbaanbegeleider en zet een scala aan methodieken in van zeer pragmatisch tot holistisch.
IN DE PERS: In volgend interview bij KMO-insider leg ik uit wat je kan verwachten als zelfstandige bij het volgen van loopbaanbegeleiding.

Jouw toekomst als zelfstandige is mijn zorg!

Gratis telefonische intake

Hier zijn enkele referenties:
“Cathy is een ambitieuze en gemotiveerde loopbaanbegeleidster met het hart op de juiste plaats.
Ik ben bij Cathy terechtgekomen met een hoofd vol twijfels en een hart vol angsten om de uitdaging van ondernemen aan te gaan. Door haar persoonlijke aanpak heeft ze me in slechts 4 uur weten te inspireren en te motiveren.
De door haar aangereikte inzichten en tools hebben mij het broodnodige zelfvertrouwen gegeven om te groeien en kansen te grijpen.
Cathy begeleidt niet alleen vanuit overtuiging, maar ook vanuit ervaring. Wat voor mij een grote meerwaarde was. Ze weet vertrouwen in te boezemen en weet echt waarover ze spreekt.” Katleen (2017)
“Dank je voor de loopbaanbegeleiding. Tijdens deze begeleiding heb je me geholpen om terug duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil.Terug contact met waarden en normen en met de oorspronkelijke bezieling. Ook heb je me nieuwe perspectieven geboden voor de toekomst. Wat ik zeer op prijs stel in je manier van werken is dat je eerlijk en direct bent in je feedback. Ik stel ook jouw integriteit en beroepsethiek zeer op prijs”. (Linda 2017)
“En wat doe je als loopbaancoach als je zèlf wil stilstaan bij je professionele toekomst?
In loopbaancoaching gaan natuurlijk. Via de enthousiaste doorverwijzing van een andere coach die eveneens bij Cathy in loopbaanbegeleiding was geweest, kwam ik bij haar terecht. 
Cathy speelt naadloos in op wat je als cliënt op dat moment nodig hebt. Daarbij kan ze duidelijk putten een zeer breed arsenaal aan kennis èn ervaring in het vak. Cathy is luistervaardigheid, zeer alert en opmerkzaam en combineert dit met een samenwerkende, en samendenkende attitude. Sterk!” (Hans, 2018)
Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>