Lefnow

carrière coach zelfstandigen

Ook als zelfstandige word je geconfronteerd met carrière vraagstukken. En nu?

Herken je bijv. volgende vragen?

  1. Ik wil gaan voor mijn ondernemersdroom. Haalbaar?
  2. Ik wil van bijberoep naar hoofdberoep gaan? Durf ik?
  3. Ik wil/moet een U-turn in mijn ondernemerschap maken. Welke en hoe?
  4. Ik voel me overwerkt en wil meer balans ervaren?
  5. Ik wil met iemand samen ondernemen? Wanneer? Hoe aanpakken?
  6. Ik heb nood aan een neutraal klankbord om mijn toekomst te bespreken?
videoreeks coaching via loopbaancheques voor zelfstandigen

Zijn deze vragen herkenbaar of heb je er andere? Als zelfstandige heb je recht op loopbaancheques, een Vlaamse Subsidiemaatregel: 4 uur voor slechts 40 euro!

Wil je een vrijblijvende intake over wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen? Mail dan naar info@loopbaanboost.be of bel naar 0494/046 056 voor een afspraak.

Als “carrière-coach voor zelfstandigen” richt ik mij graag tot mensen die al actief zelfstandige zijn of zij die het willen worden. Ik werk aan je unieke identiteit als zelfstandige, kan heel breed gaan in waar je naartoe wilt tem het cijfermatig vertalen van je idee in een haalbaarheidsplan zodat jij kan zien of je idee haalbaar is. Meer info over wie ik ben kan je bekijken of deze video.
Mijn aanpak is straight line, waarderend, creatief, concreet en aangepast aan wat jij nodig hebt om keuzes te kunnen maken en te groeien als mens en zelfstandige.

Jouw toekomst als zelfstandige is mijn zorg!

Hier zijn enkele referenties:
“Cathy is een ambitieuze en gemotiveerde loopbaanbegeleidster met het hart op de juiste plaats.
Ik ben bij Cathy terechtgekomen met een hoofd vol twijfels en een hart vol angsten om de uitdaging van ondernemen aan te gaan. Door haar persoonlijke aanpak heeft ze me in slechts 4 uur weten te inspireren en te motiveren.
De door haar aangereikte inzichten en tools hebben mij het broodnodige zelfvertrouwen gegeven om te groeien en kansen te grijpen.
Cathy begeleidt niet alleen vanuit overtuiging, maar ook vanuit ervaring. Wat voor mij een grote meerwaarde was. Ze weet vertrouwen in te boezemen en weet echt waarover ze spreekt.” Katleen (2017)
“Dank je voor de loopbaanbegeleiding. Tijdens deze begeleiding heb je me geholpen om terug duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil.Terug contact met waarden en normen en met de oorspronkelijke bezieling. Ook heb je me nieuwe perspectieven geboden voor de toekomst. Wat ik zeer op prijs stel in je manier van werken is dat je eerlijk en direct bent in je feedback. Ik stel ook jouw integriteit en beroepsethiek zeer op prijs”. (Linda 2017)
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus
top
<77435577>