Stand up

  1. Ik voel dat het tijd is voor verandering
  2. Ik heb al lang een plan liggen, die maar niet tot uitvoering komt?
  3. Ik heb last van stress en wil meer rust in mijn leven en meer mijn passie kunnen inzetten
  4. Ik wil wat meer LEF om te gaan voor mijn dromen
  5. Minder denken, meer doen, maar hoe?
  6. Ik wil werkelijke verhalen van anderen horen

 

Als je je herkent in deze vragen, dan is het komende seminar op 21 november echt iets voor jou.

Samen met 5 experten (nationale en internationale sprekers) gaan wij je helpen om stappen te zetten richting je dromen.  We gaan het hebben over stress, falen, strategieën, mindset en werken met vuur.

Ik geef je ook de kans om, als je al een droom hebt, om je droom te kopen pitchen.

 

Mis dit niet en schrijf je hier in: basis ticket of VIP ticket.

 

 

Bekijk het programma op de website standupandlivefree

Maak kennis met top sprekers als Isabelle Hoebrechts, Ann Caroline Roymans, Jacky de Forte, Cathy Camertijn, Rob de Groof en Steven van Bruynseraede en getuigenis van Gina De Groote van Change magazine!

 

Meer info hier 

 

Interesse in groepsticket aankoop namelijk 5+1 GRATIS mail info@lefnow.com

 

 

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>