Stap 8-8: Giving

Your life is a timeline, your legacy not!

We zijn aangekomen aan de laatste stap van mijn acht stappen tellend “DREAMING”-model om je dromen daadwerkelijk in de realiteit om te zetten. De voorbije 7 stappen ging het telkens over jezelf, over wat jij wou, beslissingen die jij moest nemen, gesprekken die jij moest voeren om je droom groot te maken, acties die jij moest nemen enz. Als laatste wil ik eindigen met nog 1 vraag: “Hoe helpt jouw droom de wereld? Wat geef jij terug? Hoe draag jij bij aan een gezondere, mooiere, blijere, evenwichtigere, ….. wereld?”

Want je dromen realiseren is een opdracht van je ziel, niet van je ego. Het is geweldig dat je ergens een passie voor hebt, maar in mijn begeleidingen wil ik verder gaan dan de redenering from passion to profit. Ik heb het over de wil om je dromen in te zetten voor een betere wereld. Zodat jouw droom een verschil kan maken. Waarom doe je de dingen die je doet? Wanneer het antwoord “geld” is, dan zit er nog een laag onder. Want welke mogelijkheden geeft geld jou?

Wist je dat “GEVEN” een van de 7 spirituele wetten is zoals uitgeschreven door Deepak Chopra. In deze laatste wet legt hij de dynamiek uit tussen geven en nemen. Wat je geeft vanuit de juiste intentie zal exponentieel naar jezelf terugkomen. Het geven hoef je niet altijd materialistisch te zien in geld of cadeaus, maar bijvoorbeeld ook een gedachte van geluk, een compliment geven cfr de complimentendag opgezet door Gina De Groote, een bloem plukken langs de weg als verrassing. Dit zijn allemaal kleine handelingen die ieder van ons kan doen. Omdat jij als dromer een groter spel speelt, is het van zielbelang om dit “geven” ook in de uitvoering van je dromen te integreren. Dus mijn vraag opnieuw:” Wat is jouw geven en hoe uit je dit?”

Gisteren tijdens het bekijken van een YouTube-filmpje hoorde ik volgende uitspraak “Your life has a timeline, your legacy not! (Lisa Nighols”  Welke legacy wil jij nalaten? Als je nu een opschrift voor op je grafsteen zou moeten schrijven, wat zou daar dan opstaan? Ik ben oprecht benieuwd. Die van mij is heel helder. “Cathy leerde de mens opnieuw  geloven in hun dromen!”. De missie is mij in deze woorden vorig jaar in mijn hart gekomen door het bekijken van de film “The Never Ending Story”, meer specifiek de confrontatie van Artyum en de zwarte wolf. De twee jaar daarvoor wist ik dat ik met dromen moest bezig zijn. Dat ik daarrond moest werken. Ik was bezig mijn eigen dromen in de wereld aan het zetten, maar mijn diepere WHY is me pas vorig jaar duidelijk geworden. Het vinden van je kern vraagt tijd en komt enkel wanneer je in de actie zit. Zo koppel je ervaringen, positief of negatief, aan je diepere zijn. Stap voor stap ontdek je wat je te geven hebt. Eens je dat hebt dan komt de weg op je pad, met putten en dalen. Laat je verrassen en sta open voor wat jouw ziel je te geven heeft, zowel de aangename als de minder aangename verrassingen. Leer de lessen die het je geeft, ga intern, val en sta vergroot en meer jezelf, terug recht.

Om af te ronden wil ik jou, trouwe lezer en volger van mijn blogs, alvast iets GEVEN: een persoonlijke uitnodiging op 27 januari 2018 voor het 3-jarig bestaan van LEFNOW! Het is een prachtig moment om te vieren. Het is een dag dat ik ga terugblikken op mijn leerlessen die alvast de lengte hebben van iemand die 10 jaar bezig is, mijn nieuwe aanbod, een interview met iemand die zijn droomreis aan het uitvoeren is en vooral jijzelf die er gaat zijn in de persoonlijkheid van je dromen. Ik maak werk van een idee dat ik al een tijdje heb: op 27 januari kan je komen naar de ALLEREERSTE live your dream party. Reserveer alvast je ticket en je wordt verder op de hoogte gehouden van het event!

Mijn volgende blog zal gaan over kill your ego, meet your soul.

Droomversnellende groeten,

Cathy

0 responses on "Stap 8-8: Giving"

Leave a Message

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>