Stilte Cirkels

Welkom op deze pagina van de Stilte Cirkels. Ik leg je graag uit wat het is en wanneer het interessant is voor jou om hieraan deel te nemen.

 

Ontstaan en werking

7

De Stilte Cirkels zijn ontstaan bij mezelf. Ik maak al meer dan 3 jaar gebruik van het opzoeken van de stilte om tot antwoorden over mezelf en mijn bedrijf te komen. Ik ga hiervoor naar een aparte plek namelijk de abdij van Orval voor verschillende dagen. Om kennis te maken met de wijsheid van stilte moet je niet perse dagen weggaan. De essentie ligt bij het formuleren van de juiste vragen waarrond je wilt werken. De antwoorden zullen komen. Mogelijks zijn ze verrassend. Het is tijd om deze geheime kracht te delen met jou en zo zijn de cirkels ontstaan.

In de cirkels maak ik gebruik van een methode uit de middeleeuwen die gehanteerd werd door priesters en bevoegden om in stilte tot antwoorden te komen. Heel krachtig en wijs. Gedurende 2 uur doorlopen we een reis van stilte en leer je bewust praten. We doen dit in de natuur.*alternatief indien slecht weer is voorzien.

 

Wanneer is dit iets voor jou?

  1. je hebt nood aan ontprikkeling
  2. je bent benieuwd wat stilte met je doet
  3. je zoekt een combinatie van alleen zijn en toch in verbinding
  4. leren praten vanuit je kern

 

Er worden twee reeksen georganiseerd:

  1. Telkens op maandagavond: 10/9 loslaten, 24/9 vergeven, 8/10 intenties, 22/10 vertrouwen, 5/11 heal your story
  2. Telkens op maandagavond (2019 vanaf 4/02):  controle loslaten,  oordelen detox,  angst,  ego,  heal your story

Locatie: Milagrow Hoeve, Aartselaar

Schrijf je in voor de volledige reeks is 100 euro. Per beurt 25 euro. Er is een startactie namelijk kom zelf GRATIS op de eerste dag als je iemand meebrengt!

 

Cathy Camertijn

Stiltefluisteraar

 

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>