When nature calls?

Hoeveel keer per week zie jij groen? Beweeg jij je tussen de bomen? …

Wel dit is hoe ik op een eenvoudige manier de natuur in mijn leven heb geïntegreerd: 3 per week doe ik een ochtendwandeling. De wandeling start tussen 6 uur en 6:30 en duurt 1 uur. Heerlijk, de ochtendzon, -regen, -lucht en het verkennen van de natuur rondom je woonplek. Er is niets zo heerlijk als dan thuis te komen met een opgeladen lichaam en een heerlijk gezond ontbijt te nemen. De zelfzorg voor de dag is alvast verzekerd! Eer jezelf en je gezondheid, en geef het een prioriteit. Dat betekent ook in je dagschema. Wanneer sporten de gatenvuller is van het moment dat we eens ‘tijd over hebben’! Dan vrees ik dat het er nooit van zal komen.

De kracht van de natuur is al langer bewezen. Het maakt je cellen rustig, geeft ze zuurstof, alsook geeft het je kracht,  en jij kan er je stress achterlaten. Het is als het ware een oplaad en ontlaad batterij. Ondertussen ben je opnieuw je conditie aan het opbouwen en je lichaam aan het stretchen. Heerlijk.

Wat zou jij  s’morgensvroeg kunnen doen aan beweging? Hoe zou jij de natuur kunnen opzoeken?

En nu komen waarschijnlijk volgende gedachten op:

  1. ik woon niet dicht tegen de natuur
  2. ik ben geen ochtendmens
  3. en de kinderen dan
  4. ik heb daar de tijd niet voor

Alles in het leven is een KEUZE. De vraag is, welke gedachte je nu ook hebt, is dit een gedachte die je helpt om te worden wie je bent of niet? De vraag is waar commit je jezelf op en hoever wil je je leven gaan creëren als het niet op een gouden schoteltje wordt aangeboden?

Maar misschien ben jij iemand die op deze moment al ochtendsporten doet. Heel goed! Laat me dit dan even weten want ik ben nieuwsgierig?

hdr

Ik heb een uitdaging voor jou: De eerste twee mensen die reageren met als titel “Nature calls – naam plek van de foto”, kan met mij de komende dagen of weken een ochtendwandeling meedoen en krijgt daarbij 1 uur GRATIS coaching. Het enige wat je moet doen is mij doorgeven waar de volgende foto getrokken is? Mail naar info@lefnow.com

Het is een gegeven dat succesvolle managers, ondernemers en algemeen mensen, een actieve ochtend hebben. Een ochtend die uit enkele elementen bestaan. Hiervoor vertel ik graag meer in mijn volgende nieuwsbrief. Vitaliteitsregel #3. Bekijk nog even de winkel op de website en mogelijks zit er iets tussen wat je resultaten, dromen, toekomst verder kan helpen realiseren.
Geniet van de zomer en tot op de wandeling?
Cathy Camertijn
Droomversneller
[facebook_share url=”http://developers.facebook.com/docs/plugins/” width=”” layout=”icon”]

0 responses on "When nature calls?"

Leave a Message

Copyright LEFNOW GCV Scheldeoever 23/2, 2620 Hemiksem - BTW BE0589.931.135 -  rek nummer BE31751-2074166-55
<77435577>